GalériaSzolgáltatásaink
  • Információ és tanácsadás! Ha ön nem ismerné a Tiffany üvegben rejlő lehetőségeket, akkor tanácsokkal, információkkal szolgálunk. Képek és tervek állnak rendelkezésére, ahonnan ötleteket meríthet. Mi segítünk otthonosabbá, stílusosabbá tenni lakását és környezetét.
  • Tervezés és kivitelezés! A megrendelő kérésre, saját elgondolása, igénye szerint megtervezzük, kivitelezzük az óhajtott terméket. Bemutatjuk az üvegben rejlő változatos lehetőségeket, formák és stílusok széles skáláját.
  • Házhoz szállítás és felszerelés! Ajtó-, ablakbetétek, térelválasztók helyére illesztése, rögzítése.
  • Termopán és szigetelés. Sok esetben - főleg a főbejárati ajtókon és ablakokon - szükséges termopán üveget tenni a megfelelő hő- és hangszigetelés érdekében. Ha ön például a főbejáratára óhajt Tiffany mintát, megoldható annak termopánba helyezése. (ugyanolyan dekoratív marad, viszont így mégjobban fog szigetelni is).
  • Restaurálás. Sajnos néha megtörténik, hogy valamilyen fizikai tényező hatására eltörik egy-egy kis üvegdarab. De nézzük a pozitív oldalát: lehetőség van kicserélni külön az eltört darabkát anélkül, hogy befolyásolni kellene a többi darabot, vagy a mintát. A Tiffany berakás egyik előnye, hogy egy törés esetén nem megy a teljes felület kárba mint a síküvegnél.
  • Egyedi tárgy! A megrendelő kérésére kétszer ugyanazt a mintát nem gyártjuk le. Így megőrizheti egyediségét. Ez abban az esetben "hasznos", ha valaki más a későbbiekben ugyanazt a motívumot szeretné.
  • Garancia! Szavatosságot vállalunk a termékeinkre korlátlan ideig. A Tiffany tárgyak időtállóak, nem fakul ki az üveg szine és gyakorlatilag nem tud tönkre menni. Az esetleges oxidációkat a varratvonalon is könnyedén el lehet távolítani.

Fontosnak tartjuk, hogy a megrendelő elégedett legyen, hisz ez a munka tükörképe!

Az ólomüvegezést 2003-ban kezdtük el, azóta folyamatoson foglalkozunk kizárólag ólomüveg ajtó, ablak, lámpa, óra és egyéb hasznos termékek gyártásával. Mivel egyfajta művészeti ágazatról van szó és nem valami tömegcikkről, ezért mindig újat és változatosat készítünk. Éppen ezért javasoljunk klienseinknek, hogy egyedi tárgyakat válasszanak ki lakásukba, amely eltér a megszokott hétköznapitól - gazdagítva így az enteriőrt. Munkáink szakszerűen jól és pontosan kidolgozottak: az üveg megválasztásától, a varratvonalak minőségétől, az összeilesztésig. Törekedünk mindig a legmagasabb igényeket is kielégíteni.

Nézze meg a galériánkat és ha felébredt az érdeklődése, forduljon hozzánk!

 

Hasznos linkek: infoCONSTRUCT

..................................................................................................

ArtGlass 2003 - 2010 :::::::::Handmade works:::::::::::

Copyright ©

:::::::::::Design: ArtGlass::::::::::

eXTReMe Tracker