GalerieServiciiContact, Adresa
  • Informaţii şi îndrumări! Iată câteva informaţii în cazul în care nu cunoaşteţi aspectele sticlei Tiffany. Vă stau la dispoziţia dumneavoastră ilustraţii şi proiecte pentru a vă sugera o varietate de idei. Suntem gata să aducem stilul în casa dumneavoastră!
  • Proiectare şi execuţie! Noi proiectăm şi executăm produsele după ideile şi pretenţiile clienţilor noştri. Totodată vă prezentăm posibilităţile variate ale incrustaţiei de sticlă, o gamă largă a formelor şi a stilului.Vă oferim livrare la domiciliu şi montare. Executăm montarea garniturilor de uşi şi fereşti precum şi fixarea despărţitoarelor de spaţiu.
  • Transport şi montare!
  • Termopane şi izolare. În vederea asigurării termoizolării şi a izolării fonice este recomandată sticla termopan, mai ales în cazul uşilor de intrare. Putem rezolva incrustarea Tiffany şi în cazul sticlei termopan (aspectul decorativ se păstrează, izolarea este asigurată).
  • Restaurare. Se întâmplă că, datorită unor efecte fizice, se sparge câte o bucată de sticlă. Iată însă aspectul pozitiv:  aveţi posibilitatea de a schimba, a completa părţile care lipsesc, însă fără a modifica întregul model. Unul dintre avantajele incrustaţiei Tiffany este că, în cazul în care se sparge o singură bucată, nu se distruge toată suprafaţa ca în cazul sticlei clasice.
  • Obiect unic! Nu executăm de două ori acelaşi obiect la cererea clientului nostru. Astfel modelele îşi păstrează unicitatea şi totodată este exclusă şansa de a imita.
  • Garanţie! Oferim garanţie pentru termen nelimitat! Obiectele Tiffany sunt rezistente timpului, culoarea sticlei nu se estompează. Eventualele oxidări apărute pe suprafaţa obiectelor pot fi uşor nimicite.Pentru noi este important ca clienţii noştri să fie mulţumiţi cu produsele noastre.

În momentul de faţă putem să ne lăudăm cu multe experienţe acumulate pe parcursul anilor precedenţi, dar mai ales feed-backul pozitiv din partea clienţilor noştri este cel mai relevant. Fiind vorba despre un fel de artă şi nu despre nişte obiecte kitsch, întotdeauna încercăm să creăm şi să prezentăm obiecte unice şi în acelaşi timp valoroase. Astfel îi sfătuim pe clienţii noştri  să facă o alegere potrivită care constă în solicitarea unor obiecte unice, diferite de cele obişnuite în viaţa de zi cu zi. Atât proiectele cât şi obiectele executate sunt elaborate minuţios: suntem atenţi atât la alegerea sticlei potrivite, cât şi la aspectele incrustaţiei. Încercăm să satisfacem nevoile clienţilor noştri. Am participat cu succes la mai multe expoziţii unde am prezentat varietatea produselor noastre.

Vizitaţi galeria noastră, şi dacă sunteţi interesat vă rugăm nu ezitaţi să ne scrieţi.

Linkuri utile: infoCONSTRUCT

..................................................................................................

ArtGlass 2003 - 2010 :::::::::Handmade works:::::::::::

Copyright

:::::::::::Design: ArtGlass::::::::::

eXTReMe Tracker